CINTAKU CENTANG BIRU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO)

483,974 views  

483974

9.952

30 July 2019

4:58
*refresh this page if the song can't be played

Download MP3 & Video

Download MP3 Download Video


CINTAKU CENTANG BIRU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO)

#TRENDING

Lyric :

KOWE TAU GAWE AKU GUYU
KOWE TAU ONO NING URIPKU
SAIKI GANTUNG AKU
WA KU CENTANG BIRU ORA TAU ONO BALESANMU

KOWE NGILANG TAK GOLEKI
RAONO KABAR KOWE TAK ENTENI
CHATTINGAN KARO LIANE KOWE TAK SETIANI
YEN KOWE SIBUK MESTI TAK MAKLUMI

SEK KURANG GOBLOK PIYE
TRESNAKU DIENGGO KOWE
AKU BERTAHAN MERGO AKU SAYANG

REFF:

AKU WES ORA KUAT MERGO TRESNAMU ILANG
AKU SADAR KOWE WES ORA SAYANG KARO AKU
AKU MILIH NINGGALKE KARO NGILINGKE KOWE
OJO GETUN BURINE

JANGAN LUPA SUBSCRIBE, LIKE, COMENT AND SHARE
TERIMKASIH ^_^

Subscribe : https://smarturl.it/LuXersOfficial
Spotify Streaming : COMING SOON
Buy Mp3 : COMING SOON

Admin ILUX OFFICIAL : 081235447667` (wa)
Go follow semua media sosial Ilux
Instagram : http://instagram.com/ilux.id
Twitter : @ilux_id
Facebook fan page https://www.facebook.com/Luxers-Offic...

Tags: Download lagu CINTAKU CENTANG BIRU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO), Lagu Gratis CINTAKU CENTANG BIRU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO)