Sugeng Dalu Denny Caknan

25 views  

25,230,586

167,421

7 August 2019

06:00
*refresh this page if the song can't be played

Download MP3 & Video

Download MP3 Download Video


Sugeng Dalu Denny Caknan

Alhamdulilah telah rilis singgle terbaru " DENNY CAKNAN"

SUGENG DALU

liryc

Sugeng dalu
ati seng biyen tau ngelarani
wes suwe we ra rene
we lungo mung masalah sepele
we golek liane

tambah loro
yakin we teko nambahi sengsoro
ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
karo gedhe duwure balungan mu

aku wes ora gagas kata luka
wes cukup wingi rapengen mbaleni
mario leh mu dolanan ati
wes wayahe we kapok mblenjani

reff

udan tangise ati
saiki wes rodo terang
masio isih kadang klelingan
kowe seng tak sayang sayang

saiki mung crito loro
mpun kadung mbekas ning dodo
perihe ati seng mbok paringi
wes cukup ra bakal tak baleni

stay instagram dennycaknan

music production

Cipt Denny Caknan
vokal Denny Caknan
arr & mixing DUTA GRAMEDIA

TALENT

DHIMAS PRASETYO
ZHAFIRA

VIDEO
IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY YAFET CHANDRA )

TERIMAKASIH

TUHAN YME
KELUARGA
TEMAN
DAN SEMUANYA

TEAM

DIDIT WU
DHIMAS PRASETYO

Tetap dukung setiap karya kami ,
kalian sangat luar biasa

SAMPAI JUMPA

Tags: Download lagu Sugeng Dalu Denny Caknan, Lagu Gratis Sugeng Dalu Denny Caknan