Sugeng dalu " official video clip " DENNY CAKNAN

9,957,840 views  

9957840


07 August 2019

6:00
*refresh this page if the song can't be played

Download MP3 & Video

Download MP3 Download Video


Sugeng dalu " official video clip " DENNY CAKNAN

Alhamdulilah telah rilis singgle terbaru " DENNY CAKNAN"

SUGENG DALU

liryc :

Sugeng dalu
ati seng biyen tau ngelarani
wes suwe we ra rene
we lungo mung masalah sepele
we golek liane

tambah loro
yakin we teko nambahi sengsoro
ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
karo gedhe duwure balungan mu

aku wes ora gagas kata luka
wes cukup wingi rapengen mbaleni
mario leh mu dolanan ati
wes wayahe we kapok mblenjani

reff :

udan tangise ati
saiki wes rodo terang
masio isih kadang klelingan
kowe seng tak sayang sayang

saiki mung crito loro
mpun kadung mbekas ning dodo
perihe ati seng mbok paringi
wes cukup ra bakal tak baleni

stay instagram : @denny_caknan

music production :

- Cipt : Denny Caknan
- vokal : Denny Caknan
- arr & mixing : DUTA GRAMEDIA

TALENT :

-DHIMAS PRASETYO
-ZHAFIRA

VIDEO :
IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY -YAFET CHANDRA )

TERIMAKASIH :

- TUHAN YME
- KELUARGA
- TEMAN
- DAN SEMUANYA

TEAM :

- DIDIT W.U
- DHIMAS PRASETYO

_____________________________________________________________

Tetap dukung setiap karya kami ,
kalian sangat luar biasa

SAMPAI JUMPA .....

Tags: Download lagu Sugeng dalu " official video clip " DENNY CAKNAN, Lagu Gratis Sugeng dalu " official video clip " DENNY CAKNAN