Nella Kharisma Kangen Nickerie

1 views  

1,208,143

11,468

27 October 2019

07:35
*refresh this page if the song can't be played

Download MP3 & Video

Download MP3 Download Video


Nella Kharisma Kangen Nickerie

Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved

Title Kangen Nickerie
Artist Nella Kharisma
Songwriter Didi Kempot
Arr Doni
Mixing Mastering D'va Pro
Direct by Pandawa
Location Taman Langit Paralayang Batu Malang
Production Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma youtube playlist?listPLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Song Lyrics,
KANGEN NICKERIE

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwensuwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra tekoteko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra tekoteko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

NellaKharisma KangenNickerie DidiKempot

Tags: Download lagu Nella Kharisma Kangen Nickerie, Lagu Gratis Nella Kharisma Kangen Nickerie