Denny Caknan Sampek Tuwek

18 views  

18,765,083

163,489

29 August 2019

05:21
*refresh this page if the song can't be played

Download MP3 & Video

Download MP3 Download Video


Denny Caknan Sampek Tuwek

TRIMAKASIH dan alhamdulilah telah rilis single TERBARU " Denny Caknan "

SAMPEK TUWEK

liryc

Seneng seneng bareng , susah susah bareng
nyanding sliramu , sayang sliramu
wes tak angen angen we bakal dadi jodohku
wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

tenang, rasah sepangeng tenang, aku wes seneng
rene, rangkulen aku tak nggo sangu turuku
mbesok miliho dino kowe tak lamar
rasah nduwe roso, aku ninggalno, awak'e dewe wes dadi siji

reff

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji siji ne wong seng gawe ayem'e ati
gawe urepku seneng, mesem saben bengi

stay instagram
instagram dennycaknan
instagram ikhsanfauzi

video if official ( ikhsan worry, yafet chandra, caesar gendut )

terimakasih

TUHAN YME
KELUARGA
TEMAN
DAN SEMUANYA

TEAM
didit wu
dhimas prasetyo
khamid

tetap dukung karya kami
SALAM NGELUS ANGIN SAMPEK TUWEK

SAMPAI JUMPA

Tags: Download lagu Denny Caknan Sampek Tuwek, Lagu Gratis Denny Caknan Sampek Tuwek