Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK

2,829,953 views  

2829953

49.933

28 August 2019

5:21
*refresh this page if the song can't be played

Download MP3 & Video

Download MP3 Download Video


Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK

TRIMAKASIH dan alhamdulilah telah rilis single TERBARU " Denny Caknan "

__ SAMPEK TUWEK __

liryc :

Seneng - seneng bareng , susah - susah bareng
nyanding sliramu , sayang sliramu
wes tak angen - angen we bakal dadi jodohku
wes tak angen - angen kowe dadi pilihanku

tenang, rasah sepangeng tenang, aku wes seneng
rene, rangkulen aku tak nggo sangu turuku
mbesok miliho dino kowe tak lamar
rasah nduwe roso, aku ninggalno, awak'e dewe wes dadi siji

reff:

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang - sayangan neng kene
siji - siji ne wong seng gawe ayem'e ati
gawe urepku seneng, mesem saben bengi .

stay instagram :
https://www.instagram.com/denny_caknan/
https://www.instagram.com/ikhsan__fauzi/


video : if official ( ikhsan worry, yafet chandra, caesar gendut )

terimakasih :

- TUHAN YME
- KELUARGA
- TEMAN
- DAN SEMUANYA

TEAM :
- didit w.u
- dhimas prasetyo
- khamid

_________________________________________________________________

tetap dukung karya kami.
SALAM NGELUS ANGIN SAMPEK TUWEK

____
SAMPAI JUMPA

Tags: Download lagu Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK, Lagu Gratis Official Video Clip " Denny Caknan " SAMPEK TUWEK